Nieuwsbrief Klassenvereniging First 31.7 (December 2014)

Beste zeilers,

Na een rustig zeil jaar 2013 zijn we voor de 31.7 klasse ondertussen al twee weekends ver in de winterwedstrijden op de Grevelingen.

De diehards zijn opnieuw aanwezig met een speciale vermelding voor Optie waarvan we de resultaten beginnen zien van zijn investeringen dat Rudi gemaakt heeft in het afgelopen jaar.

Ook Blauwe Knoop toont opnieuw zijn goede doen maar wordt fel belaagd door zijn achtervolgers zoals Big Time, Mon Ami, First One en Javelin. Daarmee zien we de paaltjes kwistig uitgedeeld aan verschillende deelnemers.

De starts worden felbevochten door de korte startlijn die de organisatie er telkens in legt en zoals jullie weten geen eerste plaats zonder een prima start.

Daarmee kregen we opnieuw de vraag om een trainingsstage in te leggen en mede door de samenwerking met Wim Henderieckx kunnen we jullie mededelen dat op 8 februari 2014, de dag voor de februari Gervelingenwedstrijd, we opnieuw een stage organiseren.

Mobiliseer je bemanning, scherp jullie vaardigheden aan, doe gewoon mee. Je krijgt veel tips op het water dmv van een volgboot, er wordt getraind, je kan je eens de tijd nemen met je bemanning om alles goed door te spreken. En je kan je meten met de andere 31.7’s.

Al heb je niet voldoende bemanning, wij kunnen je daarbij helpen. Het is daarbij gratis en zeg nu zelf je kan enkel maar bijleren!

Indien je interesse hebt om deel te nemen, stuur mij aub een mailtje voor 15 januari 2014

( jansanders@telenet.be ) zodat we het weekend verder kunnen organiseren.

Quote van vorige deelnames; “wanneer doen jullie dit opnieuw? Dit geeft je genoeg ideeën om een nieuw jaar met volle moed te starten!”

Ondertussen worden er opnieuw gesprekken gevoerd om een kalender samen te stellen voor 2014. Volgende wedstrijden zijn opnieuw kandidaat om onze klasse te hosten:

Van Uden Reco Cup – 50mijls Lelystad (dual handed) – North Sea Regatta Scheveningen – 40mijl van Bru (dual handed) – Breskens sailing weekend – Antwerp Race.

Dus genoeg stof om met de bemanning te bespreken en plannen uit te zetten voor het nieuwe jaar.

Mij rest nog enkel jullie prettige feesten toe te wensen voor jouw en je familie en een voorspoedig zeil jaar 2014

Met zeilers groeten,

Jan Sanders

Voorzitter 31.7 klasse.

Nog geen reacties.

Geef een reactie